Usluge

Mi stvaramo uzbudljive, korisne i uspešne digitalne projekte koji rade za Vaše klijente i Vaše poslovanje.

Mi gledamo na svet iz ugla Vaših klijenata. Onda dizajniramo i pravimo atraktivna digitalna rešenja koja će ih motivisati da se povežu sa Vašim poslovanjem. Naravno, takođe volimo da isporučimo projekte baš onakve kakve naši klijenti žele. Na kraju, znamo da su zadovoljni klijenti najbolja preporuka za nas.

Kompletna usluga od web dizajna (custom WordPress i Joomla teme), web programiranja, online prodavnica do digitalnog marketinga, logoa, brandiranja, izrade banera… sve ono što je potrebno da Vaš posao napreduje u digitalnom svetu.

Closeweb-design

WEB DIZAJN

Izrada sajtova uz pomoć HTML5, CSS3, PHP, JavaScript, WordPress, Joomla!

Naš talentovani tim dizajnera će koristiti slike visoke rezolucije, jedinstvene fontove, ikone i animacije. Dobićete web sajt unikatnog dizajna, prilagodjen za sve prenosive uređaje (responsive dizajn), kao i mogućnost da sami menjate sadržaj (dodavanje novih stranica, tekstova, slika, galerija ili video materijala) kroz jednostavan interfejs, bez kucanja programskog koda. Naša namera je da napravimo intuitivno rešenje koje će oduševiti Vaše korisnike i usmeriti ih da preduzmu akciju. Zajedno radimo na stvaranju elegantnih, korisnih i jedinstvenih web sajtova koji će reprezentativno i u najboljem svetlu predstaviti Vaše poslovanje.

Dizajniramo profesionalne web sajtove koji su optimizovani za mobilne i druge prenosive uređaje, kao i za pretrašivače (Google, SEO).

 

proces

Closegraph-ico

GRAFIČKI DIZAJN

Odvojićemo vreme da Vas upoznamo i zajedno cemo otkriti vizuelnu poruku Vaše kompanije

Grafički dizajn je proces vizuelne komunikacije i rešavanje problema kroz prostor, slike i boje. Koristimo različite metode da kreiramo i kombinijemo reči, simbole i slike kako bi stvorili vizuelnu poruku Vaše firme. Naš tim kreativnih grafičkih dizajnera će blisko sarađivati sa Vama i napraviće slike i grafiku koja na najbolji način oslikava Vaš brend.

Logo dizajn (izrada logotipa) je važna oblast grafičkog dizajna, jer logo predstavlja vizuelni identitet Vaše firme, nesto po čemu ćete biti prepoznatljivi i razlikovati se od drugih. Logotipi mogu biti čisto grafički (simboli ili ikone), a takođe mogu sadržati i slova odnosno naziv firme, brenda, organizacije, slogan…

Koristimo iskustvo, znanje i kreativnost da napravimo kvalitetno grafičko rešenje koje će na pravi način preneti vizuelnu poruku Vašim potencijalnim klijentima.

Grafički dizajn koji pružamo:

 • Dizajn logoa i memoranduma
 • Dizajn postera, flajera i banera
 • Kompletan korporativni identitet

Closedev-ico

WEB PROGRAMIRANjE

Nakon što je web dizajn odobren, vreme je da naši programeri uvežu sve delove

Dobra ideja je zaista dobra isključivo ako se na pravi način sprovede u delo. Prilikom programiranja težimo da koncepte prevedemo u efikasna i funkcionalna rešenja koja će se lako prilagoditi trašenoj platformi. Naš custom CMS (Content Management System) pruža mogućnost našim klijentima da na jedan izuzetno lak način upravljaju sadržajim na svom sajtu (dodavanje novih stranica, tekstova, slika, galerija ili video materijala). Naš stručni tim programera je tu da pruži validan kod, brzo učitavanje bez grešaka i garanciju na dugovečnost web projekta.

Možemo Vam ponuditi i popularne open source varijante kao što su WordPress ili Joomla. Koristimo agilnost i snagu ovih sistema pomoću kojih pravimo stablna i pristupačna rešenja.

Možemo da napravimo sve što Vam je potrebno u realnom roku sa najboljim odnosom cena – kvalitet. Ako Vam je potrebno nešto da dodate na sajt, kompletna nova web aplikacija, ili nešto još viće stojimo Vam na raspolaganju.

development-img

Closehtml-ico

PSD u HTML

Mi pretvaramo Vaš dizajn u visoko kvalitetni HTML5 + CSS3 + JavaScript kod

HTML i Cascading Stile Sheets (CSS) su okosnica svih naših web dizajn projekata i vrlo je bitno da svaki sajt koji razvijamo bude dobro organizovan korišćenjem najnovijih HTML i CSS tehnika. W3C standarde koje koristimo obezbeđuju nam dobar korisnički doživljaj, kao i SEO friendly kod, koji je osnov za dobru poziciju sajta na pretraživačima (Google pretraga).

Naš kod je 100% ručno pisan, u piksel precizan i veoma dobro iskomentarisan. Nikada nećete imati problem prilikom prepravke, brisanja ili dodavanja novog sadržaja na Vašem sajtu. Naravno, sav kod se prilagođava mobilnim i drugim prenosivim uređajima (responsive dizajn).

psd2html-SRB

Closeshop-ico

INTERNET PRODAVNICE

Mi brinemo o tehničkoj strani, Vi upravljate online prodavnicom uz minimalan napor

Prodaja preko interneta nikada nije bila lakša! Koristimo najnovije alate i platforme koje će Vam dati slobodu da izgradite i proširite Vaše poslovanje pravljenjem online kataloga – prodavnice. Povratni izveštaji, lak načn ubacivanja proizvoda, različiti načini plaćanja i jednostavna administracija samo su neke od prednosti našeg sistema.

Web dizajn i razvoj internet prodavnice

 • Custom (prilagođeni) dizajn i programiranje
 • Više opcija i rešenja prilikom kupovine
 • Dizajn optimizovan za mobilne i tablet uređaje
 • Jedinstvena funkcionalnost koja će unaprediti Vaše poslovanje
 • Lako upravljanje sadržajem, proizvodima, narudžbinama i još mnogo toga…

Closesupport-ico

PODRŠKA I ODRŽAVANjE

Ako ne znate kako, možemo Vam pomoći da popravite ili poboljšate Vaš sajt

Mi razumemo visoke zahteve poslovanja i koliko je važno da u svakom trenutku budete dostupni klijentima. Kao Vaš digitalni poslovni partner, pomoćićemo Vam da iskoristite poslednje servise, platforme i tehnologije kako bi osigurali održivi uspeh vaše firme.

Kroz ovu uslugu pružamo Vam mogucnost da dostignete marketing ciljeve, unapredite postojeci web sajt dodavanjem novih funkcija ili sadržaja, kao i da ispravite postojece greške koje mogu vremenom da se jave. Ovu uslugu pružamo svim novim i postojecim klijentima cak i ako nismo mi radili sajt.

 • Konsalting
 • Podrška i analitika
 • Održavanje
 • Hosting i transfer sajta na novi server

Mi sprovodimo Vaše ideje u realnost!

Naš tim visoko kvalifikovanih i specijalizovanih stručnjaka će u potpunosti obezbediti rešenje prilagođeno Vašim potrebama. Naše znanje i iskustvo će Vam pomoći da uspešno gradite Vaše poslovanje.

service-icons